Ansök om FRISK-licens

Här kan du skicka in din ansökan om att bli FRISK-licensierad personlig tränare. Du ansöker genom att skicka in intyg på att du genomfört och blivit godkänd på en utbildning med delegerad licensieringsrätt. Har du annan tränarutbildning än någon av de FRISK-godkända kan du istället ansöka om att få göra FRISK-provet för att få Friskvårdsföretagens pt-licens.  FRISK-provet består av en teoretisk del som genomförs online och en praktisk del som genomförs fysiskt i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Provet kostar 7500:- ink moms att genomföra.

Olika sätt att licensiera sig som PT

Det finns i dagsläget två sätt att som PT licensiera sig och erhålla Friskvårdsföretagens licens:

    1. Att i ansökan bifoga bild på examensbevis från en utbildning med delegerad licensieringsrätt. De utbildningar som idag är godkända hittar du här: https://ptlicens.se/godkanda-utbildningar/                         Även andra utbildningar kan ha varit godkända tidigare, kontakta oss om du är osäker.                              
    2. Att ansöka om att göra Friskvårdsföretagens prov för att säkerställa kompetens. Provet kostar 7500:- (ink moms) och består av en teoretisk del som görs online och en praktisk del som utförs i Stockholm, Göteborg eller Malmö.  

LÄS MER

Jag vill ansöka om licensiering genom: