Aatu Keränen

Jag drivs av se utveckling i olika former, inte minst personlig utveckling. Jag inspireras av att få coacha människor att göra de saker som inspirerar dem. Efter min ungdom – som präglades av basket på hög nivå med femtal distriktsguld, topp 5 placeringar på nordiska mästerskap, och sparrning mot europeiska landslag – tog det rikting […]

Trainologi AB

Kävlinge, Skåne

Aatu Keränen

Jag drivs av se utveckling i olika former, inte minst personlig utveckling. Jag inspireras av att få coacha människor att göra de saker som inspirerar dem.

Efter min ungdom – som präglades av basket på hög nivå med femtal distriktsguld, topp 5 placeringar på nordiska mästerskap, och sparrning mot europeiska landslag – tog det rikting mot styrketräning där jag nu samlat på mig över 12 års träningserfarenhet och över 6 års yrkeserfarenhet som Personlig Tränare.

Fram till idag har jag mottagit flera utmärkelser och erkännande och bemött över 400 klienter bestående av nybörjare, motionärer, aktiva och forna elitidrottare, tyngd- och styrkelyftare, ungdomar och seniorer. Jag arbetar inom ett brett spektrum huvudsakligen bestående av viktminskning, muskeltillväxt, rehabilitering av vissa skador, rörlighetsträning, näring, kraft & tyngdlyftning och mental coachning.

Jag erbjuder endast helhetslösningar med träning- och kostschema som vi tillsammans ser till så att de går ihop med Dina personliga förutsättningar och livsstil för bästa resultat.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun