Anne Brolen

Mitt driv är att hjälpa dig hitta din väg till ett starkare liv. Min breda bakgrund från styrketräning, yoga och konditionsidrott ger oss många verktyg och vägar till träning och rörelse som passar dig och din vardag. Att vi har roligt på vägen är en bonus! Min egen träningsbakgrund är brokig – jag växte upp […]

STC, Hjärtkompaniet AB

Stockholm, Stockholm

Anne Brolen

Mitt driv är att hjälpa dig hitta din väg till ett starkare liv. Min breda bakgrund från styrketräning, yoga och konditionsidrott ger oss många verktyg och vägar till träning och rörelse som passar dig och din vardag. Att vi har roligt på vägen är en bonus!

Min egen träningsbakgrund är brokig – jag växte upp i en sportig familj men var inte alls intresserad av idrott. Under gymnasietiden vaknade intresset för rörelse och träning, och sedan dess har jag bland annat tränat kampsport, tävlat i fitness, cyklat Vätternrundan, åkt Öppet Spår, kört triathlon och swimrun. Just nu tränar jag mest för att må bra och att kunna göra det jag tycker är roligt – som att springa och cykla i berg, simma i sjöar och liknande.

Oavsett om ditt mål är ett lopp, en livsstilsförändring eller en mer hållbar och kapabel kropp så hjälper jag dig gärna på vägen!

Jag är Stark genom Klimakteriet-coach, steg 1 och 2.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun