Annika Kits

Att få hjälpa andra och ge dem råd kring hur de kan skapa en frisk och uthållig kropp är något jag alltid tyckt varit väldigt roligt. Under 2018 utbildade jag mig därför till lic. Endurance personal trainer med specialkompetens inom olika konditionsidrotter och är även dip. löpcoach. Det känns oerhört kul att ha fått kunskap […]

Egenföretagare: Kits and tell

Stockholm, Stockholm

Annika Kits

Att få hjälpa andra och ge dem råd kring hur de kan skapa en frisk och uthållig kropp är något jag alltid tyckt varit väldigt roligt.

Under 2018 utbildade jag mig därför till lic. Endurance personal trainer med specialkompetens inom olika konditionsidrotter och är även dip. löpcoach. Det känns oerhört kul att ha fått kunskap och kompetens utöver vad de flesta PT-utbildningar ger.

Det ger en trygghet att både kunna hjälpa människor att utveckla sin kondition på de mest effektiva visen, kunna coacha människor framåt i sin styrka/rörlighet och dela med mig av mina matkunskaper!

Alla dessa delar är viktiga och ger oss i slutändan en stabil, rörlig och stark kropp att leva i som kan ta oss mot våra mål och få oss att må bra i vardagen.

Följ mig gärna på instagram ( @annikakits ) för inspiration, tankar om träning/rörelse och normer kring detta. Dessa normer vill jag i många fall förändra till något mer positivt!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun