Ata Pirmoradi

Hemsida: www.atapt.se Personlig träning och kostrådgivning online, smidigt och prisvärt! Under åren har jag jobbat med alla olika åldrar och nivåer, nybörjare till elit. Jag har 15 års erfarenhet av tränarskap, ledarskap, kost och hälsa. Jag är Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare, och har Kandidatexamen i idrott och hälsa. Jag är en social, målmedveten och […]

Egen företagare

Stockholm, Stockholm

Ata Pirmoradi

Hemsida: www.atapt.se
Personlig träning och kostrådgivning online, smidigt och prisvärt!

Under åren har jag jobbat med alla olika åldrar och nivåer, nybörjare till elit. Jag har 15 års erfarenhet av tränarskap, ledarskap, kost och hälsa. Jag är Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare, och har Kandidatexamen i idrott och hälsa. Jag är en social, målmedveten och driven person som brinner för all form av träning.

Jag utgår från dina mål och din kapacitet och tillsammans så höjer vi dina mål och skapar en miljö där du får möjlighet att göra ditt bästa. Vi ska skapa träningsglädje och kunskap som du kan ha med dig resten av livet. Kunskap vad gäller både rätt träningsform för dig, bra kosthållning och hitta din motivation.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun