Bror Berg

Hej på dig! Är du sugen på att börja träna, med eller utan tidigare erfarenhet? Då är du varmt välkommen att boka PT-pass hos mig. Jag hjälper dig att förebygga smärta och andra hälsobesvär med enkla medel – rörelse och aktivitet. För det mesta krävs inte ens ett gym om man önskar en bra grundstyrka! […]

Karlstad Kommun

Karlstad, Värmland

Bror Berg

Hej på dig!
Är du sugen på att börja träna, med eller utan tidigare erfarenhet? Då är du varmt välkommen att boka PT-pass hos mig. Jag hjälper dig att förebygga smärta och andra hälsobesvär med enkla medel – rörelse och aktivitet. För det mesta krävs inte ens ett gym om man önskar en bra grundstyrka!

Jag är 28 år gammal och har länge haft ett intresse för träning. Efter min utbildning med inriktning hälsotränare är jag utöver PT även diplomerad kostrådgivare, massör och rehabtränare. Jag erbjuder instruerade träningspass inom rörelseträning, styrketräning, konditionsträning och rehabträning där fokuset ligger på rörelse och på hur man tränar skonsamt och ergonomiskt. Detta för att minska skaderisk samt bygga upp en kropp som håller länge. Jag erbjuder även råd och planering kring kost och rutin, samt svensk klassisk massage för rygg, ben och armar. Det enda viktiga är egentligen att komma igång och vara aktiv, antingen helt på dina villkor där jag anpassar mig lätt efter nivån du önskar, eller med extra push och motivation – det kan jag också finnas till för! Jag tar dig gärna ut i naturen, men kan också instruera dig hemma med enkla hjälpmedel, eller på klassiskt gym.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun