Clara Mo Stagliano

Oavsett om det är första gången sätter din fot i gymmet eller om du har tränat sedan barnsben finns det alltid egenskaper i träningen som kan utvecklas. Baserat på dina mål, preferenser och förutsättningar skapar jag ett personligt upplägg med sikte på de resultat du är ute efter. Genom åren har jag hjälpt klienter att […]

Eget företag

Solna, Stockholm

Clara Mo Stagliano

Oavsett om det är första gången sätter din fot i gymmet eller om du har tränat sedan barnsben finns det alltid egenskaper i träningen som kan utvecklas. Baserat på dina mål, preferenser och förutsättningar skapar jag ett personligt upplägg med sikte på de resultat du är ute efter. Genom åren har jag hjälpt klienter att nå mål som att komma igång med träning och skapa hållbara rutiner, bli självständiga och trygga i träningen samt nå sina träningsmål inom styrka/kondition/rörlighet m.m. Jag hjälper dig att komma tillbaka till träning efter skador/rehab/graviditet, lyckas nå dina viktmål, skapa ett sunt förhållande till din kropp och skapa en hållbar, hälsosam och härlig livsstil. Som din coach är jag med dig i alla steg till ett friskare, starkare och gladare du!

Jag är en klippa när det kommer till kost. Med en kandidat i nutrition och många års erfarenhet guidar jag dig tryggt i skapandet av hållbara och hälsosamma kostvanor. Tillsammans kan vi kartlägga dina grundläggande behov, se över ditt dagliga intag av energi och näringsämnen samt bygga hållbara lösningar framåt. Är du intresserad av att få struktur på dina kostvanor, komplettera träningen med ett kostupplägg eller göra en noggrant utförd kostanalys så är du varmt välkommen att höra av dig för ett kostnadsfritt första möte.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun