Cristino Biondino

Cristino Biondino är licensierad personlig tränare, fystränare, fotbollstränare, yoga, fitness och gruppsträningsinstruktör samt massör och tejp terapeut för idrottskador. Han har också certifikat i idrottsmedicinsk, näring, idrottsprestation och funktionell styrketräning, fysisk kampsportsträning, TRX Suspension och Rip träning. Cristino har spelat med Hammarby IF mellan åren 2013-2014. Han har en lång idrottsbakgrund med över 30 års […]

Lic. personlig tränare och fystränare

Stockholm, Stockholm

Cristino Biondino

Cristino Biondino är licensierad personlig tränare, fystränare, fotbollstränare, yoga, fitness och gruppsträningsinstruktör samt massör och tejp terapeut för idrottskador. Han har också certifikat i idrottsmedicinsk, näring, idrottsprestation och funktionell styrketräning, fysisk kampsportsträning, TRX Suspension och Rip träning.

Cristino har spelat med Hammarby IF mellan åren 2013-2014. Han har en lång idrottsbakgrund med över 30 års erfarenhet av träning och med hjärtat inom Fotboll. Han har jobbat som fystränare för Hammarby IF Fotboll och tränare för Hammarby IF Futsal.

Cristino Biondino vann 2 gånger Världens Bästa Kampsport Fystränare Awards i Italien 2014 och Japan 2018. Han jobbar som fitness direktor för Internationell Dövas Kampsportsförbundet.

Fysträningen är alltid personlig och helt anpassad och skräddarsydd för just Dig. PT Cristino Biondino ser till att du uppfyller dina mål!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun