Daniel Pineda

Är en strategisk driven hälsocoach/ personlig tränare som kombinerar beprövade tränings och hälsovetenskapliga metoder för att hjälpa människor till en större hälsa. Med energi, drivkraft och kunskap vill jag nå ut och påverka dig genom mitt tränings koncept Stark hela livet (STHL). Med detta konceptet vill jag hjälpa dig att nå din fulla potential oavsett […]

Positiv Träning Sverige AB och Mfk Hälsocenter AB

Solna, Stockholm

Daniel Pineda

Är en strategisk driven hälsocoach/ personlig tränare som kombinerar beprövade tränings och hälsovetenskapliga metoder för att hjälpa människor till en större hälsa.

Med energi, drivkraft och kunskap vill jag nå ut och påverka dig genom mitt tränings koncept Stark hela livet (STHL). Med detta konceptet vill jag hjälpa dig att nå din fulla potential oavsett tidigare förutsättningar, alla ska kunna känna sig starka både fysiskt och psykiskt.

Med stor servicekänsla, ett proffsigt bemötande och med dig i centrum hjälper jag dig mot dina mål. I min träningsmetodik arbetar jag med rörelser, övningar anpassade till dina förutsättningar. Vi styrketränar och utmanar konditionen strukturerat, i progression regelbundet för att förbättra dina fysiska förmågor i helhet. Tillsammans skapar vi ett säkert, effektivt och roligt träningsupplägg.

Har en resultatorienterad och har en beprövad historia av att leda och hjälpa människor att nå sina mål genom strukturerad träning.

Arbetar online, Pt 1:1 i gym, utomhus eller i en hybrid kombination.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun