Ellen Cederberg

Jag är hälsovägledare med en kandidatexamen i hälsopromotion, i den utbildningen blev jag även utbildad massör och personlig tränare. Jag är uppväxt på landet och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Att få vara utomhus och röra på sig, vare sig det handlar om att ta hand om djuren eller om […]

Hälsoboost

Uppsala, Uppsala

Ellen Cederberg

Jag är hälsovägledare med en kandidatexamen i hälsopromotion, i den utbildningen blev jag även utbildad massör och personlig tränare. Jag är uppväxt på landet och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Att få vara utomhus och röra på sig, vare sig det handlar om att ta hand om djuren eller om att träna, är någonting oerhört viktigt för mig och jag brinner verkligen för rörelseglädje!

Då jag har erfarenhet från en svensk klassiker så ligger konditionsidrotten väldigt nära hjärtat och det är just därför som jag har valt att inrikta mig på att hjälpa kunder med träningsupplägg för kondition och uthållighet i första hand. Under våren 2019 vidareutbildade jag mig inom ämnet i utbildningen Endurance Personal Trainer via företaget Konditionsidrott och är numera lic. PT och löpcoach.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun