Ellinor Hök

Jag är verksam som personlig tränare och kostrådgivare på First Class Gym i Linköping. Jag är en driven och glad tjej med en stor dos energi som hjälper mina klienter att hitta träningsglädje och en hållbar aktiv livsstil som fungerar långsiktigt. Det ska inte behöva vara tråkigt eller jobbigt att leva hälsosamt, jag hjälper dig […]

First Class Linköping

Linköping, Östergötland

Ellinor Hök

Jag är verksam som personlig tränare och kostrådgivare på First Class Gym i Linköping. Jag är en driven och glad tjej med en stor dos energi som hjälper mina klienter att hitta träningsglädje och en hållbar aktiv livsstil som fungerar långsiktigt. Det ska inte behöva vara tråkigt eller jobbigt att leva hälsosamt, jag hjälper dig att fokusera på rätt saker och hitta ett sätt att träna och äta som passar din livsstil.

Jag är också gruppträningsinstruktör och håller för närvarande klasserna Abs N Ass och Tabata på vår anläggning i Linköping city. Mina pass är tuffa och utmanande med övningar som kan anpassas och ge alla ett bra träningspass oavsett träningsnivå. På fritiden älskar jag att laga mat, hitta på nya recept och experimentera i köket.

Jag driver en hälsoinstagram med hundratals recept och träningstips. Välkommen att inspireras! @ellinorhok

Mina utbildningar:

Kostrådgivare, Safe Education 2020
Personlig tränare, Safe Education 2019
Mobility trainer, Safe Education 2019
Kostrådgivare, Bergklint Education 2015

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun