Gustav Folkesson

Jag har varit i träningsbranschen ända sedan 2013, professionellt till 100%. Under den här tiden har jag hunnit med över 6000+ utförda PT-timmar, ansvarat för träningsgrupper, masserat tusentals timmar på bland IKEA m.m. tagit fram online tjänster både inom träning och kost, jobbat som hälsocoach på IKEA under flertalet år. Jag har genom åren anlitat ett antal […]

Your Success Växjö

Växjö, Kronoberg

Gustav Folkesson

Jag har varit i träningsbranschen ända sedan 2013, professionellt till 100%.

Under den här tiden har jag hunnit med över 6000+ utförda PT-timmar, ansvarat för träningsgrupper, masserat tusentals timmar på bland IKEA m.m. tagit fram online tjänster både inom träning och kost, jobbat som hälsocoach på IKEA under flertalet år.

Jag har genom åren anlitat ett antal olika coacher som ses som dom främsta i världen inom deras område med inriktningar på alltifrån rörlighet, styrka, kondition, crossfit, löpning, triathlon, smärtproblematik, viktnedgång osv.
Jag har även vidareutbildat mig.
All denna erfarenhet har gett mig en otrolig kunskap och en bredd som få besitter.
Nu, äntligen flera år senare känner jag mig väldigt trygg i vad jag gör och har tagit fram en modell som jag känner mig väldigt trygg i och som jag verkligen kan stå bakom och vara nöjd med. Med detta sagt så stannar jag inte i min utveckling, utan jag söker ständigt efter ny kunskap.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just dig, tveka inte på att kontakta mig så kan vi prata igenom ett tilltalande upplägg.

Ser fram emot att höra från dig.

Starka hälsningar
Gustav Folkesson

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun