Hans Arleklint

HasseCoach är diplomerad Massör, lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare sedan 2010. Med en holistisk grundsyn blandar han olika tekniker och metoder för att hjälpa klienten att nå sina mål. Studier via Prague Rehabilitation School i Tjeckien, baserat på spädbarnens stabilitets- och rörelsemönster har lett fram till HasseCoach’s Balanced Movement Concept som hjälper din kropp att […]

HasseCoach Friskvård AB

Upplands-Bro, Stockholm

Hans Arleklint

HasseCoach är diplomerad Massör, lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare sedan 2010. Med en holistisk grundsyn blandar han olika tekniker och metoder för att hjälpa klienten att nå sina mål.
Studier via Prague Rehabilitation School i Tjeckien, baserat på spädbarnens stabilitets- och rörelsemönster har lett fram till HasseCoach’s Balanced Movement Concept som hjälper din kropp att fungera som en funktionell enhet.
Studier av biokemiska processer, i kombination med granskning av forskningslitteratur och en egen livsstilsförändring och viktnedgång om 20 kg, har lett fram till HasseCoach-dieten som hjälper dig till en sund och långvarig livsstilsförändring.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun