Helena Starkenberg

Jag driver egen verksamhet inom träning och yoga samt samarbetar mycket med olika aktörer. Blue Zense Yoga & Träning och Ryttarform heter mina båda bifirmor som har lite olika inriktning. Mer info på www.bluezense.se och www.ryttarform.se. Hälsa och träning har alltid varit ett stort intresse och min drivkraft är att dela med mig av träningens […]

Blue Zense Yoga & Träning och Ryttarform

Haninge, Stockholm

Helena Starkenberg

Jag driver egen verksamhet inom träning och yoga samt samarbetar mycket med olika aktörer. Blue Zense Yoga & Träning och Ryttarform heter mina båda bifirmor som har lite olika inriktning. Mer info på www.bluezense.se och www.ryttarform.se.

Hälsa och träning har alltid varit ett stort intresse och min drivkraft är att dela med mig av träningens alla positiva effekter som jag själv har fått uppleva!

Min filosofi är ett helhetsperspektiv där kropp, sinne och själ hänger ihop – alla delar är lika viktiga. Jag väver därför in mina kunskaper från både träning och yoga i mina träningsupplägg. Yoga är ett mycket bra komplement till annan mer fysisk träning och kan öka prestations- och återhämtningsförmågan, ge bra rörlighetsträning samt är ett bra verktyg för mental träning.

Träning ska både vara roligt och ge resultat! Jag tror på allsidig träning, att det är bra att prova på olika saker och att få variation i träningen. Det gäller att hitta den träningsform, det träningsupplägg och de målsättningar som inspirerar oss allra mest samt som även fungerar rent praktiskt i vår vardag.

I min roll som Personlig Tränare vill jag inspirera, stötta och peppa dig att utvecklas utifrån just dina behov, förutsättningar och mål så att du kan nå dina önskade resultat.

Vill du veta mer eller boka in ett möte, varmt välkommen att höra av dig!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun