Henrik Gatel

Henrik är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach. Henrik har också certifierad NLP Master Practitioner. I teamet finns fitnesscoacher, hälsocoacher, hypnoscoacher samt ambassadörer som brinner för att ge av sig själva och hjälpa andra att utvecklas. Tillsammans har vi kompetensen att hjälpa våra kunder både på utsidan och på insidan. Vi hjälper människor att skapa […]

Center For Progression Sweden AB

Trollhättan, Västra Götaland

Henrik Gatel

Henrik är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach. Henrik har också certifierad NLP Master Practitioner. I teamet finns fitnesscoacher, hälsocoacher, hypnoscoacher samt ambassadörer som brinner för att ge av sig själva och hjälpa andra att utvecklas.

Tillsammans har vi kompetensen att hjälpa våra kunder både på utsidan och på insidan. Vi hjälper människor att skapa en optimal balans och personlig utveckling på lång sikt.

Dagligen ser vi många människor runt omkring oss som behöver och söker sätt att ta nästa steg i sin hälsoutveckling. För många är det en alltför stor uppgift att lösa på egen hand. När människor behöver stöd i sin utveckling har vi ett viktigt arbete att utföra.

Tyvärr har många en befintlig situation där hälsan inte är på topp. Stress, mycket att göra, dålig ork, ännu mera stress, påtryckningar från arbetsgivare, familj och samhället i stort gör att många inte orkar driva hälsan till en god nivå. Många kämpar till och med för att bibehålla den aktuella nivån.

Att låta hälsan bli lidande är inte hållbart i längden, det vet de flesta. Men de flesta vet också vad de “egentligen” borde göra och varför. De flesta vet till och med hur de bör göra för att skapa en förändring. Så vad är det som är så svårt då?
Det är här vi börjar vår resa tillsammans med dig som kund. Vad, varför och hur kan förvisso alltid slipas till med hjälp av vår kunskap och utbildning inom träning, kost och hälsa. Men det viktiga och ofta helt avgörande är den resa vi som människor gör på insidan kroppen och framförallt i vårt sinne.

En förändring av en persons hälsa kan såklart synas på utsidan. Det visar sig i spegeln, på stan, på jobbet eller på släktkalaset genom respons och bekräftelse från andra. Inget fel i det, tvärtom är det en bekräftelse på utveckling. Men det är på insidan du måste förändras. All aktivitet och förändring startar med en tanke.

Att hjälpa en människa att förändra sitt tankesätt som därigenom kan hitta sin motivation och drivkraft att genomföra en förändring och sätta nya vanor och rutiner på plats är fantastiskt. Varje gång det händer känner vi ända in i hjärtat varför vi gör det vi gör.

Center For Progression är en samlingsplats och plattform för alla som vill utveckla sin hälsa! Vi som arbetar med detta älskar det vi gör och det märks i den feedback vi får. från våra kunder.

Välkommen!

Henrik

VD och Grundare
Center For Progression

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun