Ingrid Mansard

De senaste 18 åren har jag ägnat åt träning och välbefinnande, att lära ut olika träningsrutiner, hjälpa individer komma igång med sin träning och studerat forskning om människans hälsa kopplat till fysisk aktivitet och kost för att kunna hjälpa personer behålla sin självständighet och aktiva livsstil. Jag har själv haft olika fysiska skador som begränsat […]

Egen företagare

Göteborg, Västra Götaland

Ingrid Mansard

De senaste 18 åren har jag ägnat åt träning och välbefinnande, att lära ut olika träningsrutiner, hjälpa individer komma igång med sin träning och studerat forskning om människans hälsa kopplat till fysisk aktivitet och kost för att kunna hjälpa personer behålla sin självständighet och aktiva livsstil.

Jag har själv haft olika fysiska skador som begränsat mig, tillexempel på ett knä och en axel och senast nu var det ryggen. Tack vare att jag gjorde det jag vet jag behövde, utifrån forskningen, för att få tillbaka funktionen, lever jag utan begränsningar idag.

De senaste 3 åren har jag hjälpt personer på Friskis och Svettis med deras styrketräning, främst seniorer. En magisk målgrupp jag älskar att arbeta med!

Hör av dig om du undrar något!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun