Isabella Palmqvist

Det som ligger mig varmast om hjärtat är att hjälpa och inspirera människor till att leva mer hälsosamt. Att uppnå en balans i vår vardag och skapa en god förmåga att ta hand om sig själv. Idag ställs vi inför många utmaningar och med rätt inställning, verktyg och vägledning finns det ingenting vi inte klarar […]

UpperHouse Spa & Kristinedal Träningscenter

Göteborg, Västra Götaland

Isabella Palmqvist

Det som ligger mig varmast om hjärtat är att hjälpa och inspirera människor till att leva mer hälsosamt.

Att uppnå en balans i vår vardag och skapa en god förmåga att ta hand om sig själv.

Idag ställs vi inför många utmaningar och med rätt inställning, verktyg och vägledning finns det ingenting vi inte klarar av är min filosofi.

Mina erfarenheter och min utbildning har gett mig en god kännedom om hur kroppen fungerar och på så sätt har jag kunnat utforma individuella upplägg för mina klienter som jag idag jobbar aktivt med. 

Jag har ett genuint intresse för att träna rätt utifrån kroppens förutsättningar, utmana den styrkemässigt, använda olika tekniker av rörlighet & återhämtning i kombination med mental träning och en god kosthållning. 

Allt detta för att uppnå och bibehålla en god livskvalitet. 

Det vi ALLA har gemensamt är känslan som uppstår efteråt, känslan utav lycka, känslan av att vara stark, känslan av att klara uppsatta mål och känslan av välmående. 

Du ångrar aldrig ett pass, det garanterar jag.

Mitt mål är att du ska göra din hälsa till en prioritering.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun