Madleine Krokstäde

Min resa till den PT jag är i dag har varit varierad. Jag är utbildad byggnadsingenjör samt därefter fastighetsmäklare. Efter flera års kontorsjobb tog jag äntligen steget för att jobba med människor på heltid med syfte att ni skall må bättre och kunna njuta mer av vardagen. Jag trivs när andra mår bra. Under mina […]

PT Madleine

Malmö, Skåne

Madleine Krokstäde

Min resa till den PT jag är i dag har varit varierad. Jag är utbildad byggnadsingenjör samt därefter fastighetsmäklare. Efter flera års kontorsjobb tog jag äntligen steget för att jobba med människor på heltid med syfte att ni skall må bättre och kunna njuta mer av vardagen. Jag trivs när andra mår bra.
Under mina 40 år har jag provat många roliga träningsformer. Träning för mig är otroligt många olika saker. Det är kul att prova nya saker. Träning skall vara roligt!
När jag var ung började jag som med gymnastik som Malmöflicka och har efter det bl.a. sysslat med gruppträning, styrketräning, yoga samt kickboxning och andra kampsporter.
I dag jobbar jag förutom som Personlig Tränare även som Huvudinstruktör på GAK Enighets sektion för Kickboxning. Jag är också verksam som styrelseledamot i Skånes Budo & kampsportsförbund samt GAK Enighet.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun