Marcus Grönnå

Jag är stolt innehavare av en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Genom min utbildning har jag fått en gedigen kunskap om kroppens anatomi, fysiologi och träningsmetoder, vilket jag tillämpar i mitt arbete som personlig tränare. Min passion för självutveckling och välbefinnande har alltid varit en drivkraft i mitt liv. Jag brinner […]

Sollentuna, Stockholm

Marcus Grönnå

Jag är stolt innehavare av en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Genom min utbildning har jag fått en gedigen kunskap om kroppens anatomi, fysiologi och träningsmetoder, vilket jag tillämpar i mitt arbete som personlig tränare.

Min passion för självutveckling och välbefinnande har alltid varit en drivkraft i mitt liv. Jag brinner för att hjälpa andra att uppnå sina hälso- och fitnessmål samt att stödja dem i deras livsstilsresor. Att se mina klienter utvecklas och nå sina önskade resultat ger mig stor glädje och tillfredsställelse.

Jag tror på en holistisk approach till träning och hälsa. Genom att skapa anpassade träningsprogram och kombinera dem med rätt kost och livsstilsförändringar, strävar jag efter att skapa en balanserad och hållbar livsstil för mina klienter. Jag anpassar mina träningsprogram efter varje individs unika behov, mål och förutsättningar.

För mig är det inte bara viktigt att hjälpa människor att uppnå sina fysiska mål, utan också att skapa en positiv och stödjande miljö där de kan trivas och växa. Jag strävar efter att skapa en relation med mina klienter som bygger på förtroende, ömsesidig respekt och öppen kommunikation.

Jag är passionerad, engagerad och dedikerad till mitt arbete som personlig tränare. Genom att fortsätta att lära mig och hålla mig uppdaterad med den senaste forskningen och trenderna inom träning och hälsa, strävar jag efter att alltid erbjuda mina klienter den bästa möjliga träningsupplevelsen.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun