Mats Lundh

Jag är är en mycket erfaren lic. PT specialiserad inom Yoga och rörelse. Mina sessioner är välkomnande, prestigelösa och uppmuntrande, men ändå individuellt utmanande. Med glädje delar jag generöst med mig av expertkunskaper, verktyg och håller plats för dig så du med mitt stöd kan starta eller fortsätta din fysiska och personliga utveckling. Som PT […]

Egen

Stockholm, Stockholm

Mats Lundh

Jag är är en mycket erfaren lic. PT specialiserad inom Yoga och rörelse.

Mina sessioner är välkomnande, prestigelösa och uppmuntrande, men ändå individuellt utmanande. Med glädje delar jag generöst med mig av expertkunskaper, verktyg och håller plats för dig så du med mitt stöd kan starta eller fortsätta din fysiska och personliga utveckling.

Som PT Yogalärare är det min passion att ge dig kunskaper du behöver för att upptäcka och nära dig själv på mattan, från mattan och bortom mattan.

Jag är tränaren som även lär ut yoga positioner, andningstekniker, meditation och filosofi som allt sammantaget syftar mot att stärka kropp, hållning och sinne, stressa ner och skapa förutsättningar för frigörelse från beteenden och mönster som inte längre tjänar dig och som hindrar dig från att blomma ut till din fulla potential.

Jag har studerat och studerar kontinuerligt ämnen inom träning och yoga och därtill relaterade ämnen. Min PT utbildning är från S.A.F.E. och yogautbildningen gjorde jag på ISHTA Yoga i New York. Jag har också utbildat mig i Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra och Pilates samt mycket annat.
Jag har 10 års erfarenhet av personlig träning och mer än 15 års erfarenhet av yoga.

* lic. Personlig Tränare S.A.F.E.
* Yoga Alliance certifierad RYT 500 ISHTA yogalärare utbildad i New York
* Pilateslärare
* Gruppträningsinstruktör

http://matslundh.yoga

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun