Mattias Erlandsson

Hej! Jag är Mattias, och jag har en gedigen bakgrund inom hälsopedagogik samt idrottsvetenskap från Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Min passion för träning och hälsa har format min resa, där jag inte bara har förkovrat mig i teorin utan även applicerat min kunskap praktiskt. Mitt professionella arbete har inkluderat arbete som PT, att hålla […]

Gymnastik-och Idrottshögskolan

Sollentuna, Stockholm

Mattias Erlandsson

Hej! Jag är Mattias, och jag har en gedigen bakgrund inom hälsopedagogik samt idrottsvetenskap från Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Min passion för träning och hälsa har format min resa, där jag inte bara har förkovrat mig i teorin utan även applicerat min kunskap praktiskt.

Mitt professionella arbete har inkluderat arbete som PT, att hålla i motionsgymnastik samt att bidra till olika forskningsstudier för Karolinska Institutet och Gymnastik-och idrottshögskolan. Jag har även jobbat som PT för Friskis och Svettis. Det har varit en otroligt givande upplevelse att förena teori med praktik och vara en del av kunskapsutvecklingen inom hälsa och motion.

Med en bakgrund inom fotboll, där jag spenderat större delen av mitt liv på planen, har jag en unik förståelse för idrottens krav och glädjen i att röra på sig. Att vara en aktiv deltagare har gett mig insikter som jag nu delar med mig av som personlig tränare.

Det som verkligen driver mig är mitt ständiga intresse för människor. Varje individ har sin unika resa, och jag tror på att skapa anpassade träningsupplägg som inte bara utmanar fysiken utan också inspirerar till hållbara förändringar i livsstilen.

Med min kunskap och passion är jag här för att guida dig mot dina hälsomål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär. Varje träningspass är en möjlighet att växa och må bättre, och jag ser fram emot att vara en del av din resa mot en starkare och hälsosammare version av dig själv.

Låt oss tillsammans skapa en personlig och meningsfull träningsupplevelse som passar just dig. Kontakta mig för att komma igång på vägen mot ett hälsosammare och mer inspirerande liv!

Tillsammans når vi dina mål!

Varmt välkommen,

Mattias Erlandsson – Personlig Tränare och Hälsopedagog

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun