Max Saraceno

Max Saraceno heter jag och är 22 år. Jag är en driven, glad och positiv person som brinner för träning och folks välmående. För tillfället pluggar jag manuell medicin till naprapat där jag fördjupar mig inom anatomi, psykologi och medicin. Där får jag även bemöta patienter och hjälpa de med sina problem och nå sina […]

Stockholm, Stockholm

Max Saraceno

Max Saraceno heter jag och är 22 år. Jag är en driven, glad och positiv person som brinner för träning och folks välmående. För tillfället pluggar jag manuell medicin till naprapat där jag fördjupar mig inom anatomi, psykologi och medicin. Där får jag även bemöta patienter och hjälpa de med sina problem och nå sina mål för att må bättre. Vilket är något av det bästa.

När jag jobbar har jag ett väldigt patient/klient fokus. Det är viktigt att fånga personen i sig och få med de så de känner stöd och att man tar resan tillsammans. Då lär känna individen mer och det blir framför allt roligare för personen som vänt sig till mig för att få hjälp. Det är trots allt klientens träning och jag är där för att vägleda, göra det lättare och framför allt roligare att träna.

Hela livet har jag hållit på med någon fysisk aktivitet. Från att testa på kampsport till fotboll för skojs skull under längre perioder. Till innebandy på elitnivå på junior/senior nivå med NIU inriktning innebandy på gymnasium. Efter innebandyn började jag träna på gym och fick intresse för kost och träning. Vilket är huvud fritidsintresset idag. Utöver studierna inom manuell medicin och PT-licensen är jag certifierad massör.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun