Michelle Andrea Sanchez Zenkelt

Hej! va kul att du har hittat hit, självklart ska du få en kort presenation om vem jag är. Min största passion i livet träning & hälsa! och det bästa jag vet är att sprida träningsglädje och se människor i rörelse. Min träningsresa började för 17 år sedan… Som 7 åring var det inte alltid […]

nordic wellness

Uppsala, Uppsala

Michelle Andrea Sanchez Zenkelt

Hej! va kul att du har hittat hit, självklart ska du få en kort presenation om vem jag är.

Min största passion i livet träning & hälsa! och det bästa jag vet är att sprida träningsglädje och se människor i rörelse.
Min träningsresa började för 17 år sedan…
Som 7 åring var det inte alltid lätt att förstå att kampsorten skulle bli rotten till vad som idag är min största passion. Jag har under mina unga år idrottat men det var inte förrän vid tonåren som jag utvecklade ett intresse för styrketräningen , och oj vilken resa det har varit fram tills idag! Jag har lärt mig en hel del om hur kroppen fungerar.

2015 började jag jobba som individuell tränare sedan utbildade jag mig till gruppträningsinstruktör.Jag har läst träningsfysiolgi på Gävles högskola , läst kost via Uppsala universitet och utbildat mig via The academy till personlig tränare.

Min vision är att inspirera fler att vara aktiva under sin vardag, att sprida kunskap och förståelse för träning och hälsa. Att våga ta första steget mot en häslosammare livsstil men framför allt mot ett kanske längre liv. Jag önskar att alla kunde se träningen som medicin för kropp och själ. Träningen har en fantastisk påverkan både fysiskt och psykiskt för människan.

Jag ska göra mitt bästa för att du ska hitta ny inspiration och kunskap som kommer att skapa goda träningsrutiner som matchar din vardag.

Tveka inte att maila mig om du vill komma igång med din träning eller behöver en någon som pushar dig i din nuvarande träning.
Ni kommer även att kunna hitta mig på Nordic Wellness Stenhagen i Uppsala.
Vi ses!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun