Michelle Frid

Hej! Min stora passion är kombinationen av enkel träning som tar dig vidare till ditt mål och en starkare kropp. Jag brinner för att lära ut träning och hjälpa dig att få träningen till en vardagsrutin. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör och kör bland annat Bodystep, CXworx, funktionell träning mm. Det är en stor […]

Fitness24Seven

Halmstad, Halland

Michelle Frid

Hej!

Min stora passion är kombinationen av enkel träning som tar dig vidare till ditt mål och en starkare kropp. Jag brinner för att lära ut träning och hjälpa dig att få träningen till en vardagsrutin. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör och kör bland annat Bodystep, CXworx, funktionell träning mm. Det är en stor passion hos mig.

Utöver min examen som licensierad Personlig Tränare via Eleiko är jag också utbildad inom mamma träning och tränar även barn från 4 månader och uppåt. Jag ser dig som person i första hand och dina behov och brinner för att hjälpa dig nå ditt mål. Tillsammans sätter vi upp en plan som fungerar med dig och hur ditt liv ser ut idag.

Det som jag drivs mycket av är Träningsglädje.
Det ska va kul och träna och även om det kommer stunder där man
får kämpa lite extra så avslutar vi alltid med en härlig känsla.

Jag vill gärna träna med dig!
Tillsammans gör vi träningen både nyttig och rolig!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun