Mikael Lewerth

Jag har alltid varit intresserad av träning och har tränat mycket på min fritid. Efter några år bakom ett skrivbord bestämde jag mig för att ta mitt träningsintresse ett steg vidare. Möjligheten att kombinera mitt eget intresse för träning med människan som helhet ledde mig till att utbilda mig till först cykelinstruktör, och strax därefter […]

Seikatsu Consulting och Rosells Gym

Ekerö, Stockholm

Mikael Lewerth

Jag har alltid varit intresserad av träning och har tränat mycket på min fritid. Efter några år bakom ett skrivbord bestämde jag mig för att ta mitt träningsintresse ett steg vidare. Möjligheten att kombinera mitt eget intresse för träning med människan som helhet ledde mig till att utbilda mig till först cykelinstruktör, och strax därefter till personlig tränare, certifierad kost- och träningskonsult och nu senast till licensierad medicinsk tränare – en fantastiskt rolig resa! Som en av få medicinska tränare i landet är jag extra väl rustad att ta hand om dig som har någon form av begränsningar eller diagnoser – under förutsättning att du är klar med direkt vårdande insatser.

Som certifierad medicinsk- och personlig tränare är min roll att utgå ifrån kundens förutsättningar och i nära samarbete med kunden ta fram ett helhetsupplägg kring träning och eventuellt kost. På ett säkert sätt tar vi oss till målet tillsammans!

Jag driver friskvårdsföretaget Seikatsu Consulting (https://www.seikatsu.se) och jobbar också för Rosells Gym på Ekerö.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun