Peter Sjöberg

Mitt namn är Peter Sjöberg. Jag är 43 år från Göteborg och jag har jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Jag är utbildad personlig tränare, löpcoach, yogainstruktör, kostrådgivare och idrottslärare och har jobbat med människor i alla åldrar och med olika mål. Jag brinner mycket för träning och hälsa och att hjälpa […]

Göteborg, Västra Götaland

Peter Sjöberg

Mitt namn är Peter Sjöberg. Jag är 43 år från Göteborg och jag har jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Jag är utbildad personlig tränare, löpcoach, yogainstruktör, kostrådgivare och idrottslärare och har jobbat med människor i alla åldrar och med olika mål.

Jag brinner mycket för träning och hälsa och att hjälpa och inspirera människor till att må bättre och att nå sina högt uppsatta mål. Att ha möjligheten att påverka andra människors tillvaro till det bättre och få folk att se att träning och hälsa kan vara roligt och enkelt, är mycket stimulerande för mig. Mitt mål är att förenkla träning och hälsa för att göra det så enkelt som möjligt att få till ett träningspass och en hälsosammare livsstil.

Jag tror mycket på att träning ska vara roligt, motiverande och ska ge resultat och dessa grundpelare jobbar jag mot när jag bygger ett program.

Själv älskar jag styrketräning, löpning och yoga och jag har de senaste åren tävlat mycket i OCR och Fitness Racing.

Om ditt mål är att bli en frisk, stark och hälsosam person, då är jag coachen för dig! Vi hörs!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun