Romel Belcher

Vill du komma igång med din träning och nå dina mål, känna dig piggare i vardagen eller helt enkelt få hjälp med att strukturera din träning? Det unika med mig är att jag är en teckenspråkig licensierad personlig tränare och löpcoach. Jag har tidigare jobbat som lärare i Idrott och hälsa och Engelska, så jag […]

Belcher Training

Stockholm, Stockholm

Romel Belcher

Vill du komma igång med din träning och nå dina mål, känna dig piggare i vardagen eller helt enkelt få hjälp med att strukturera din träning?

Det unika med mig är att jag är en teckenspråkig licensierad personlig tränare och löpcoach. Jag har tidigare jobbat som lärare i Idrott och hälsa och Engelska, så jag har en lång erfarenhet av att jobba med motivering av människor och att arbeta strukturerat för att uppnå såväl långsiktiga som kortsiktiga mål.

Jag värdesätter långsiktigt arbete för att uppnå ett mål samtidigt som träningsglädjen är en drivande faktor på vägen oavsett nivå. Utan tvekan anser jag att alla kan nå sitt mål med rätt förutsättningar och långsiktig planering. Mina främsta egenskaper är att jag inspirerar, motiverar och att ser personlig kontakt som ett kraftfullt verktyg för att du ska lyckas nå ditt mål.

Är du redo att utmana dig själv och träna för att bli starkare, hälsosammare och mår bättre? Jag finns här runt hörnet så hör av dig så tar vi ett snack om hur jag kan hjälpa dig!

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun