Sara Brodén

Att får möjligheten att arbeta med min största passion i livet, träning och hälsa, är ett privilegium. Med min långa erfarenhet i branschen och bredd inom området så får jag idag möjligheten att arbeta med både löpargrupper, utomhusträning, personlig träning, kostrådgivning och som hälsocoach på Vetenskapshälsan AB. Min resa började för ca 15 år sedan […]

Vetenskapshälsan AB

Kungsbacka, Halland

Sara Brodén

Att får möjligheten att arbeta med min största passion i livet, träning och hälsa, är ett privilegium. Med min långa erfarenhet i branschen och bredd inom området så får jag idag möjligheten att arbeta med både löpargrupper, utomhusträning, personlig träning, kostrådgivning och som hälsocoach på Vetenskapshälsan AB.

Min resa började för ca 15 år sedan då jag utbildade mig till gruppträningsinstruktör. Sen dess har jag alltid haft en fot i träningsbranschen på ett eller annat sätt. Jag älskar kombinationen av fysisk träning, hälsa och att coacha andra människor till en hälsosammare livsstil.

För mig handlar träning om så mycket mer än prestation. För mig är fysisk aktivitet ett sätt att ge min kropp energi och bli mentalt stark. 2011 insjuknade min dotter i cancer och vi har sen den dagen tvingats fokusera på rätt saker i livet. När livet ställs på sin spets så handlar allt om att försöka leva vidare och upprätthålla en så normal vardag man kan när livet vänds upp och ner. 2015 fick mitt dotter ett återfall och 2016 förlorade jag min mamma i cancer, flera tuffa händelser som gjort att jag själv fokuserat mer än någonsin på min egen hälsa för att orka kämpa. Så trots att det värsta händer så har jag hittat energin att bli den bästa versionen av mig själv, något jag vill förmedla och hjälpa andra med där löpning och styrketräning blir en viktig del. Min styrka är min målmedvetenhet, min kreativitet och att jag är bra på att inspirerar andra till att leva mer hälsosamt. Jag älskar utmaningar och att träffa nya människor. Mitt måtto i livet- Du skapar själv din egen verklighet!

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha hjälp med en hållbar hälsosam livsstil. Jag arbetar idag som personlig tränare, löpcoach, hälsokonsult och kostrådgivare på 100%.
/Sara

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun