Tomas Andebjörn

Min vilja för att lyckas med allt jag åtar mig är något jag värderar väldigt högt. Är en mycket driven person där perfektion är mitt mål i allt. Det som sporrar mig mest är utmaningar av alla slag, det ger mig energi och vilja att alltid göra det bästa utav situationen. Mitt unika engagemang ligger […]

Egenföretagare

Göteborg, Västra Götaland

Tomas Andebjörn

Min vilja för att lyckas med allt jag åtar mig är något jag värderar väldigt högt. Är en mycket driven person där perfektion är mitt mål i allt. Det som sporrar mig mest är utmaningar av alla slag, det ger mig energi och vilja att alltid göra det bästa utav situationen. Mitt unika engagemang ligger i ett av mitt motto: ”Du kan göra, få och bli vad du vill. Allt handlar om att fokusera på rätt delar i vår utveckling.” Vi har inga begränsningar, vi är bara beroende av dem. En annan del i mitt framgångsrika liv är att leva som man lär.

Har en mycket lång och god erfarenheter av att jobba med att utveckla hela människan. Har över 35 års erfarenhet av träning. Inom mentalhälsa och träning har jag hjälpt över 1 500 personer att förverkliga sina drömmar.

Vill du också bli en av dessa…
Kontakta då mig nu så startar vi din resa mot dina drömmars mål.

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun