Ylva Ohlson

Hej! Jag heter Ylva Ohlson och jag arbetar för att skapa välmående hos alla jag möter. Jag jobbar som coach för funktionell fysisk & psykisk hälsa🧘🏻‍♀️. För individens välmående, privat, personligt och professionellt. PeopleInMotion erbjuder olika kundanpassade tjänstepaket. Allt inom området för holistisk hälsa. Vi arbetar för att skapa förändring, kortsiktigt och långsiktig genom hälsostrategiska […]

People In Motion

Stockholm, Stockholm

Ylva Ohlson

Hej!

Jag heter Ylva Ohlson och jag arbetar för att skapa välmående hos alla jag möter. Jag jobbar som coach för funktionell fysisk & psykisk hälsa🧘🏻‍♀️. För individens välmående, privat, personligt och professionellt.

PeopleInMotion erbjuder olika kundanpassade tjänstepaket. Allt inom området för holistisk hälsa. Vi arbetar för att skapa förändring, kortsiktigt och långsiktig genom hälsostrategiska åtgärder, för företag och enskilda individer.

Dessa tjänster innefattar förändringsledning för hälsostrategier, fysisk och mental coachning, kostrådgivning och hälsopromotivt arbete såsom t.ex föreläsningar, teambuilding och workshops.

Forskning och studier inom hälsa visar stark koppling mellan fysisk och psykisk hälsa. Den allt snabbare takten i det redan snabbspelande samhället sätter spår hos var och en av oss. Forskning och studierna visar tydligt på hur stor vikt framförallt träningens inverkan har på vår allmänna hälsa.

PeopleInMotion promotar rörelseglädje, för vår kropp, vår själsliga ro och vårt allmänna välbefinnande. Vårt motto är: #TillsammansStarkare och att ha roligt ger bättre resultat på alla plan.

PeopleInMotion ser människan som en holistisk enhet. En kedja utan en början eller ett slut. Vi utgår alltid ifrån vår fysiska funktion, vår hållning.

För PeopleInMotion betyder rörelseglädje att vi låter kroppen röra sig i funktionella rörelsemönster. I mönster som håller vår kropp stark och stabil, samtidigt rörlig och smidig. En kropp som är funktionell och hållbar livet ut. Det är rörelser som får oss att känna glädje och som ger oss energi.

PeopleInMotion är till för att hjälpa dig att finna, skapa och bibehålla nycklarna för ditt välmående. Vi arbetar med hela världen som arbetsplats och utför både onsite, online och outdoors. Allt i överenskommelse med kunden.

PeopleInMotion tror på glädje och motivation samt att utesluta förbud och förmaningar. Vi tror också på den enskilde människans förmåga.

Så till förmån för din hälsa och ditt välmående – låt oss ge dig nycklarna.
Ditt välmående är vårt uppdrag! – det är vad PeopleInMotion handlar om.

Kram,
Ylva

Namn
Arbetsgivare
Län
Kommun